October 09, 2013

WIN! TONY'S CHOCOLONELY


Het zal vast niemand ontgaan zijn dat Tony's Chocolonely met drie tijdelijke limeted editions is gekomen. De repen van Tony vind ik altijd al heerlijk romig en bij het horen van de smaken van de limited editions liep het water me al in de mond!

Wat dacht je van melkchocola met amandel, kokos en kaneel? Heerlijke zachte samen die perfect bij elkaar passen. Of  wat uitdagender; melkchocola met koek en chilipeper? De derde smaak is fris met zoet; pure chocola met merinque en kers. Wat is jou favoriet?

Wil je ook Tony proeven? Ik geef twee repen weg (eentje is gesneuveld)! Like dit bericht via Bloglovin en laat een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet en wie weet zijn de repen Melkchocola met koek en chilipeper en Pure chocola met merinque en kers wel voor jou! Meedoen kan tot  17 oktober. Delen en liken op Facebook of Twitter mag ook =)

23 comments:

 1. Oeh lala ik doe graag mee! Ik volg je via Bloglovin' en heb daar het artikel geliked :) De smaken lijken mij heerlijk!

  ReplyDelete
 2. Wat heerlijk zeg!! :D Ik doe zeker mee, ben zo benieuwd naar de smaken :D

  ReplyDelete
 3. Jaaaaaaaaaaaaa Tony's daar kan ik alleen maar heel erg graag aan mee willen doen en natuurlijk hopen op zo een heerlijke reep! Ik denk dat de amandel, kokos en kaneel het lekkerste is maar een keuze maken tussen Tony's is eigenlijk onmogelijk.

  ReplyDelete
 4. Oh yummy! Natuurlijk doe ik mee :)

  ReplyDelete
 5. Ik doe mee, die met kaneel en kokos lijkt me zó lekker!

  ReplyDelete
 6. Ben heel benieuwd naar de smaken! Ik doe graag mee, die met chilipeper en koek lijkt me echt wat voor mij!

  ReplyDelete
 7. Jaaaa ik ben zo benieuwd naar de nieuwe smaken! Was heel erg fan van de vorige Limited Edition, dus ik hoop dat deze weer zo goed bevalt!

  ReplyDelete
 8. My mouth waters! Haha jammie dus!

  ReplyDelete
 9. Mmmmmmmmmmmm heerlijk! Ik doe heel-graag-mee! Lekker!

  ReplyDelete
 10. Ayajaaay, wat lijken die lekker!!
  Ik heb nog nooit wat van het merk gehad, maar dat wordt eens tijd!

  ReplyDelete
 11. Natuurlijk doe ik mee! Zowat m'n hele instagramfeed staat vol met plaatjes van deze chocolade en ik heb nog geen één reep gehaald/geproefd (eigenlijk wel goed van mezelf, niet zo veel snoepen en ik moet van mezelf bezuinigen). Maarrr ik ben wel heel benieuwd! Die smaak met koek en peper lijkt me het lekkerst! De 1e ook, maar die is gesneuveld (of opgesnoept?;) haha ). Leuke winactie!

  ReplyDelete
 12. Hmmm, die klinken heel lekker! Heb nog geen reep geproefd van dit merk, dus ben erg benieuwd! Ik doe graag mee met de winactie!

  ReplyDelete
 13. Ohh, ik wil heeel graag meedoen. Het zit er binnenkort niet in om even langs de wereldwinkel te wippen, dus zo maar een gokje wagen :)

  ReplyDelete
 14. Oh men ziet er zo lekker uit! Heb vorig jaar pas voor het eerst kennis gemaakt met Chocoloney en dacht dat het vast wel meeviel, maar het is echt goddelijk! Ik doe natuurlijk mee :D (en heb je idd die gesneuvelde opgegeten? :P)

  ReplyDelete
 15. Mmm wat klinkt dat lekker! Hoe kun je nu nee zeggen tegen chocolade? Ik doe graag mee! :)

  ReplyDelete
 16. Top, ik ben erg benieuwd naar de smaken, ik doe zeker mee!!

  ReplyDelete
 17. Ooh lekker, ik doe mee!

  ReplyDelete
 18. Lekker!! Ik doe ook mee.

  ReplyDelete
 19. Wat een LEKKERE win-actie!! Helaas moet ik weer aan de detox, haha. Maar vind het wel heeeel lief en een veel te fijne win-actie;)!

  ReplyDelete
 20. Super leuke winactie, ik doe graag mee!

  ReplyDelete
 21. Jaaaaaa ik doe mee!! Lijkt me heerlijk! :D

  ReplyDelete