November 10, 2013

POP-UP STORE CASTELLO

Afgelopen vrijdag mocht ik met Lin naar het bloggersevent van Castello. Castello ken je waarschijnlijk wel van de blauwe ader kaas bij de supermarkt. Maar Castello heeft veel meer hele fijne kazen. Een deel van deze kazen mochten we deze middag proeven in combinatie met heerlijk wijntjes. 

Castello heeft momenteen een pop-up store in Den Haag waar zij de kazen verkopen maar ook hebben ze wijnen, de lekkerste chutneys (vijg en port is een aanrader) maar ook kaasplankjes en ander kookgerij. De winkel is tot nog tot en met december open in New Babylon in Den Haag. Castello is een product van Arla, de kaasfabriek is kleinschalig en momenteel zijn veel kaasje nog exclusief verkrijgbaar in de Pop-up store maar daar gaat verandering in komen. Het assortiment is zo divers als je maar kunt bedenken; van romige kazen, tot oude kazen tot en met schimmelkazen. De kaasliefhebber kan zijn hart ophalen.

Vrijdag was food artist Katja Gruijters ook aanwezig. Zij maakte van voornamelijk kaas een hele stad. Prachtig om te zien, deze Artyoucaneat!

13 comments:

 1. Looks gooooood. Mjam. Nu krijg ik honger.

  ReplyDelete
 2. Leuk dat je daarheen mocht, ziet er interesting uit al die kaas.EN hoe was de wijn? ;)

  ReplyDelete
 3. Ik vind castello kaasjes altijd erg lekker :) leuk dat ze nu een pop up store hebben!

  ReplyDelete
 4. Ziet er goed uit! Ik ben dus ook een enorme kaasfan, al lust ik dan weer geen blauwe kaas... oops.

  ReplyDelete
 5. Heeeeerlijk, jammer dat ik niet kon! Leek me heel gezellig met jullie. En kaasjes, mmmmm!

  ReplyDelete
 6. Wat heb je mooie foto's gemaakt! Vond het super leuk dat je mee was.

  ReplyDelete
 7. Heerlijk, ik hou van kazen! En wat een leuke accessoires hebben ze, binnenkort maar even buurten, new babylon ben ik zo!

  ReplyDelete
 8. Ah ziet er zoo lekker uit! Ik heb helaas geen uitnodiging ontvangen hiervoor.. Anders was ik sowieso gekomen. Ziet er super uit!

  ReplyDelete
 9. Ik moet zeggen dat ik een kaasevent wat vreemd vind klinken, maar op de foto's ziet het er eigenlijk best leuk uit :)

  ReplyDelete
 10. Ziet er leuk uit, en tof dat je mee mocht met Lin!

  ReplyDelete
 11. Ooh leuk dat je daar bij was. Voor zover ik je 'ken' vind ik het echt wat voor jou met al die kaasjes haha.

  ReplyDelete
 12. Leuk verslag van dit event! Ik zag al foto's voorbij komen op Instagram, geweldig die stad van kaas. Ik zou mezelf haast niet kunnen beheersen!;)

  ReplyDelete