March 28, 2014

DE YSBREEKER

Ik noemde het al in mijn huidige favoriete Amsterdamse hotspots maar een blogpost was er nog niet. Gister bracht ik er een bezoekje, nam een hapje en een drankje en maakte wat foto's! Ik heb het over restaurant de Ysbreeker. Een plek aan de Amstel in Amsterdam Oost waar je heerlijk kunt eten maar ook rustig kunt werken. 
De Ysbreeker heeft een groot terras dat met mooi weer toch al snel vol zit. Maar ook binnen  is er genoeg ruimte. De lange houten tafels zorgen voor een relaxte werksfeer. Veel mensen nemen hun laptop mee en gaan met een kopje koffie aan het werk. Er is dan uiteraard ook gratis wi-fi.

De Ysbreeker is al open vanaf acht uur 's ochtends. Je kunt hier dus ontbijten of een koffie to go nemen. Ook is er een uitgebreide lunch kaart met onder andere croque madame en speltbrood met roerei en truffeltapanade. Ook hebben ze heel veel lekkere dingen op de hapjes en dinerkaart staan. De vongele waren erg lekker maar de oesters en krabscharen wil ik zeker ook eens proberen. Evenals de Ysbreekerburger en de wiskeypudding met bloedsinaasappel en shortbread. 

De Ysbreeker is dagelijks open van 08:00 tot 01:00 of 02:00 uur. Te vinden op de Weesperzijde nummer 23. http://www.deysbreeker.nl. Heb je een lege band? Een fietspomp staat voor de deur!

3 comments:

  1. Wat een gezellig tentje. Ik zit zelf nu veel in Adam dus leuk, onthouden!

    ReplyDelete
  2. Leuk! Kende ik nog niet! Die pasta ziet er in ieder geval super uit:)

    ReplyDelete
  3. Wooooe die schelpjes zien er goed uit! Had 't al wel eens voorbij zien komen maar nog nooit in 'het echt' langs geweest! Leuk!

    ReplyDelete