December 03, 2012

THE CLOISTER

In de eerste post over Newcastle had ik het er al over, dit restaurantje/cafetje waar ik helemaal weg van ben. Het eerste plekje dat we tegen kwamen toen we in Newcastle aankwamen. Het thee huisje, zoals ik het graag noem, zit in een kathedraal. Het voelde meteen heel Brits en de zon viel zo mooi naar binnen!


Bij the Cloister, zoals dit theehuisje heet, heb ik gebruncht met een tonijn-kaas panini en natuurlijk scones! Ik zag dat ze ook een afthernoon tea hadden en eigenlijk had ik dat ook willen doen. Dit theehuisje is rustig maar echt heel sfeervol en de mensen die er werken echt heel gastvrij. Er komen veel locals en de mensen die hier werken waren erg ons geintresseerd (of ligt het er misschien aan dat ik overal foto's van maak?). The scone was ook super! Je kan wel merken dat ik weg ben van dit restaurantje maar wat wil je ook als de zon zo mooi schijnt door het raam terwijl je geniet van je Engels thee?!

7 comments:

 1. Wauw, je maakt echt mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. Oh yummy, ziet er heel lekker uit!

  ReplyDelete
 3. Hele mooie en inspirerende foto's.;)

  ReplyDelete
 4. Oh yum, dat ziet er lekker en mooi uit!

  ReplyDelete
 5. Wat heb jij een onwijs leuke blog! Echt geweldig :) Prachtige foto's ook! Ik heb nu niet zo veel tijd, maar ga gauw eens al je posts doorkijken.
  PS dankjewel voor al je leuke berichtjes op mijn blog!

  ReplyDelete
 6. Leuke reactie!
  Ik vind je blog ook heel leuk, vandaar de reacties =D

  ReplyDelete