January 25, 2013

HOTSPOT Amsterdam: De Drie Graefjes


Een fijn plekje om te lunchen of een kop thee te drinken is bij De Drie Graefjes in Amsterdam. Vlakbij de Dam vind je twee vestigingen van deze lunchroom, High Tea en American Bakery. De cupcakes moet je sowieso uitproberen! Daarnaast zijn de smoothies erg lekker en kun je hier zowel uitgebreid als klein lunchen. Denk aan een tosti of een Bulgur salade met hutekase en tomaat. Zowel warm als koud dus! Beneden zie je overal zoetigheden en boven kunnen je lekker zitten en zomers zelfs buiten!  De Drie Graefjes is zeker een aanrader voor als je in de buurt bent! 

11 comments:

  1. Wat zien de cupcakes er heerlijk uit zeg!

    ReplyDelete
  2. Die op de eerste foto zien er super lekker uit :)

    ReplyDelete
  3. Mooie foto's heb je gemaakt. Ik ga deze tent onthouden als ik weer in Amsterdam ben en het niet te koud is om te shoppen haha. Ga je hier vaak lunchen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende tentjes uit maar dit is zeker een favoriet!

      Delete
  4. Wat ziet dat er gezellig uit zeg! En je hebt er echt hele mooie foto's van gemaakt, krijg spontaan zin om er heen te gaan, haha!

    ReplyDelete
  5. Wat een mooie foto's, ziet eruit als een gezellig plekje :)

    ReplyDelete
  6. Oh wat ziet dat er lekker uit!

    ReplyDelete
  7. Dat ziet er geweldig uit! Mooie foto's ook :)

    ReplyDelete
  8. Hmmm, ziet er allemaal héérlijk uit! Misschien dat ik volgend jaar in Amsterdam ga studeren, dan ga ik hier zeker eens een keertje langs ;) !

    ReplyDelete
  9. Ik wil hier zo graag eens heen. Het ziet er altijd zo leuk uit van buitenaf.

    ReplyDelete
  10. Wat een pracht foto's heb je gemaakt! Het tentje ziet er ook zeer gezellig uit. Volgende x in Amsterdam toch eens een kijkje nemen. Zag er al meerdere reviews van!

    ReplyDelete