March 30, 2013

Het Wolfje


Wanneer je in de 9 straatjes in Amsterdam bent en je van Aziatisch eten houdt is dit tentje erg leuk om te ontbijten, lunchen, dineren of gewoon wat te drinken. Het restaurant heeft geen naam en geen website maar wordt altijd heel druk bezocht. Als je vraagt naar het restaurant zonder naam, het wolfje of vraagt naar waar wolvenstraat 23 is, weten mensen meteen wat je bedoeld! 

Je kunt hier dus voor elk maaltijd van de dag terecht. Er staan veel Aziatische specialiteiten op de kaart zoals deze Thaise salade maar ook Thaise noodlesoup of Tom kai, kai soup. Ook als je geen liefhebber bent van Aziatisch kun je hier lekker lunch met een goede sandwich. Verder hebben ze lekkere smoothies en goede wijnen! De bediening is heel vriendelijk maar wel wat vergeetachtig (muntthee zonder munt & achteraf bleek dat ik brood hoorde te hebben bij mij salade), let daar dus op. Verder een hele fijne plek in hartje Amsterdam! 

10 comments:

 1. Wat grappig, zo´n restaurantje zonder naam en website. Lijkt me een leuke tent!

  ReplyDelete
 2. Oh dat ziet er goed uit zeg! Deze plek ga ik zeker onthouden :)

  ReplyDelete
 3. Wat grappig dat het geen naam heeft. Het ziet er heel leuk uit :)

  ReplyDelete
 4. Ziet er heel goed uit, I'm loving Thai!

  ReplyDelete
 5. Apart dat het geen naam heeft haha, ziet er wel goed uit!

  ReplyDelete
 6. Ik kom helaas niet vaak in Amsterdam, maar dit ziet er super leuk uit! En die salade... yummie

  ReplyDelete
 7. Grappig een restaurantje zonder naam. En leuk dat het dan toch zo goed loopt! De salade ziet er ook erg goed uit moet ik zeggen. De 9 straatjes zijn echt mijn favoriet in Amsterdam... wie weet volgende keer eens langs gaan.

  ReplyDelete
 8. Wat grappig dat dit restaurant eigenlijk geen naam heeft!

  ReplyDelete
 9. De 9 straatjes zijn leuk!

  ReplyDelete