May 22, 2013

Everything on a Stick

Gister werd ik uitgenodigd om te eten bij Everything on a Stick via vanavonduit.nl en dezelfde avond had ik een heerlijk etentje. Het restaurant zit in hartje Amsterdam aan de Prinsegracht. Alle gerechten zitten aan een stokje (vandaar de naam) zodat je ze makkelijk kunt delen. Twee uur lang kun je onbeperkt gerechtjes bestellen! De gerechten zijn in tapas formaat zodat je lekker veel kunt proeven. Van Japanse en Thaise invloeden tot Zeeuwse oesters en Ceaser salad. Kip met yoghurt, koriander en mangosalsa, aardappelchips, limoengarnalen, krabbitterballen, tomaatjes uit de oven of tempuragroenten en als toetje mojitocheesecake, natuurlijk op een stokje. Ook genieten van deze gerechtjes? Via vanavonduit.nl kun je reserveren en dezelfde avond nog lekker eten. Andere uitjes kan ook! De site heeft elke dag leuke restaurants en tickets voor dezelfde avond in Amsterdam of Utrecht! Ik denk dat ik dit restaurant binnenkort ook eens ga bezoeken ;)

14 comments:

 1. Wat een leuke tent. En die invloeden zijn altijd goed. Ik ben echt gek op mango, koriander en tempura! Wauwie, ik ga het onthouden! X

  ReplyDelete
 2. Hi Bianca,

  Leuk stuk, mooie foto's en super om te horen dat je gister een goede tijd hebt gehad in ons restaurant. Hopelijk mogen we je binnenkort weer verwelkomen.

  Tot snel. Gr. Team EOAS

  ReplyDelete
 3. Jammie, dat ziet er lekker uit zeg! En wat een leuk concept ook, zelf ben ik heel groot fan van allemaal losse hapjes uitproberen :) Als ik nog in NL was, had ik zeker langs willen gaan.

  ReplyDelete
 4. Dit vind ik echt een leuk concept! Ik ga er misschien ook wel een keertje heen, is weer eens anders dan al die standaard restaurants!

  ReplyDelete
 5. Toevallig heb ik dit weekend twee keer tapas gegeten, maar krijg er gewoon weer zin in bij het zien van deze foto's :) leuk!

  ReplyDelete
 6. Hmmm jammie! Ik hou van kleine hapjes. Jammer dat het helemaal in Amsterdam zit!

  ReplyDelete
 7. Wat ziet dat er lekker uit allemaal! Leuk concept ook.

  ReplyDelete
 8. Ziet er lekker uit!

  Leuke blog, ik ga je volgen :)

  ReplyDelete
 9. Ohhh, wat een leuk concept en wat een heerlijke foto's, ik wil er heen!

  ReplyDelete
 10. Ik dacht dat ik hierop al had gereageerd :P Misschien zit ik in de spam? Anyways, klinkt goed! Ik ben echt gek op tempura, japans en Thais. Nomnom ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je had gelijk! Ik heb gekeken en er waren meerdere berichten van jou die gezien werd als spam. Heel vreemd maar ze zijn nu wel geplaatst!

   Delete
 11. Wat een leuke tent! En wat een prachtige foto's. Vind het ook een leuk concept, alles op een stick. Origineel, ja.. daar wil ik wel eens kijken!

  ReplyDelete
 12. Dit is echt iets voor mij! Ik houd van de gezelligheid die dit soort tapashapjes met zich mee brengen, en hoe meer er te proeven valt hoe beter natuurlijk! =)

  ReplyDelete