May 26, 2013

OUTDOOR EATING

Had ik al gezegd dat ik van (gezonde) hapjes houd? En van buiten zijn (met mooi weer) en goed wil zijn voor de natuur? En had ik ook al gezegd dat ik onze stadsboerderij in Almere zo fijn vind? Wat extra fijn is dat dit weekend op de Kemphaan het 'evenement' outdoor eating wordt georganiseerd. Er zijn veel lokale restaurants en andere lokale bedrijven die zichzelf presenteren met de lekkerste gerechtjes. Ook kun je workshops meedoen zoals cupcakes of pasta maken zijn er meerdere wijnproeverijen. Mocht je behoefte hebben om in een luchtbel over de water te lopen kan dit ook ;). Toegang is gratis en je kunt er nog dit hele weekend terecht. Proef de zomer!

13 comments:

 1. Wat een heerlijke hapjes!! Ziet er echt heel erg lek uit :)

  ReplyDelete
 2. Helaaas veel te druk met school:(! Maar de sfeerimpressie van deze foto's prikkelt me wel om te gaan kijken eigenlijk. Leuke manier om verschillende restaurants te presenteren!

  ReplyDelete
 3. Ziet er echt heerlijk uit!! :)

  xx Farah

  ReplyDelete
 4. Aaaah, dat ziet er heerlijk uit! Ik was laatst op Rollende keukens, ook zoiets. Echt heel gezellig en eten eten eten is natuurlijk het beste wat er is.

  ReplyDelete
 5. Jaa, dat is ook lekker. En wauwie, wat een mooie foto's, die eerste is echt prachtihig! XX

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Die 1e foto alleen al, daar wordt je toch blij van!? Gezellig dit soort dingen, en zo te zien scheen het zonnetje lekker!

  ReplyDelete
 7. Ziet er leuk uit! Wàt een gave foto's!

  ReplyDelete
 8. Krijg echt zin in de zomer! Hopelijk wordt het snel mooi weer :)

  ReplyDelete
 9. Je maakt echt prachtige foto's! Ik volg je nu. Zou je ook eens een kijkje willen nemen om mijn blog? Ik heb net een nieuwe lay-out en zou graag willen weten wat mensen ervan vinden (:

  Liefs, www.ocean-hearts.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Dat ziet er echt superleuk & lekker uit!

  ReplyDelete
 11. Ik krijg wel zin om naar dat event te gaan nu.. jammer dat het alweer voorbij is ; )

  ReplyDelete