July 30, 2013

Hotel Newcastle Jurys Inn

Vorige week in Newcastle verbleef ik een nachtje in het hotel Jurys Inn, direct naast de Tyne rivier die centraal staat in Newcastle. Een toplocatie dus om de stad te ontdekken. Voor het inchecken waren we wat te vroeg (dit kan pas vanaf 14:00) maar we konden onze spullen opbergen en er dus vast op uit gaan. Toen we 's middags terug kwamen kregen we meteen de sleutel en konden we de kamer bekijken. Het uitzicht was helaas wat minder, we zaten aan de 'verkeerde' kant, als je geluk hebt kijk je uit op de rivier en de bruggen. Heel erg was het niet, het was toch te mooi weer om binnen te zitten. 

De kamer was erg netjes en ruim. Alles in de kamer was aanwezig, shampoo, grote handdoeken, thee, airco, een bureau met een grote tv etc. Alleen een minibar ontbrak. Ook de badkamer was ruim en prima. Het meest nieuwsgierig ben ik altijd naar het ontbijt. Daaraan kon je toch zien of het een goed hotel is ;). Gelukkig was het ontbijt super! Er is keuze uit een warm Engels ontbijt maar ook is er yoghurt met soort muesli, broodjes, (vreemde) kaas, croissantjes en verse jus. Wel moet je vreemde een route lopen voor je ontbijt want het ligt een beetje verspreid over de ontbijtzaal ;).

Voor een bezoekje aan Newcastle zou ik dit hotel zeker aanraden! Het is wel een zakelijk hotel, er komen veel mensen alleen voor een vergadering, en het is dus niet heel gezellig. De locatie daarentegen is super en de kamers zijn erg fijn. De gezelligheid vind je in de stad zelf wel!

9 comments:

 1. Haha je hebt wel gelijk wat dat ontbijt betreft! Soms is het zo crap, dat legt er een negatieve lading overheen ofzo! XX

  ReplyDelete
 2. Klinkt als een fijn hotel! En inderdaad, ik vind ook dat ontbijt heeel zwaar meetelt :)

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  ReplyDelete
 3. Ik vind de locatie altijd belangrijk. Dus dan is dit top! Ook moet het hotel schoon zijn, de rest hecht ik wat minder waarde aan. Dit hotel ziet er netjes en verzorgd uit!

  ReplyDelete
 4. Locatie is bij stedentrips wel belangrijk inderdaad. Leuke tip!

  ReplyDelete
 5. Ziet er goed uit in ieder geval!

  ReplyDelete
 6. Het was misschien de verkeerde kant qua uitzicht, maar je komt toch niet in New Castle om op je kamer te zitten toch? ;)

  ReplyDelete
 7. Klinkt goed, de kamer ziet er mooi uit. Fijn dat je zo'n toffe trip had!

  ReplyDelete
 8. Klinkt als een fijn hotel!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete