July 26, 2013

KRAB AAN DE HAVEN

Gerechten van dit restaurant zijn op mijn instagram al vaker voorbij gekomen, Ik kom hier dan ook graag en vaak. Krab aan de haven is een restaurant in de havenkom van Almere Haven. In deze kom zitten meerdere restaurants en dit is zeker een van mijn favoriet. Zoals de naam zegt kun je hier heerlijk krab en andere visspecialiteiten eten. Maar ook voor de  mensen die wat minder fan zijn van vis zit je hier prima!

De kaart is fijn overzichtelijk en alle gerechten die er op staan spreken me wel aan. Tongfilet met banaan, gember en rivierkreeftjes of Thaise krab bijvoorbeeld. Bijzondere maar zeer geslaagde smaakcombinaties! Ook hebben ze een uitgebreide wijnkaart.

Ook de inrichting is mooi. Modern maar gezellig. Vorig jaar is deze door Herman Den Blijker  opgeknapt toen hij met zijn programma op bezoek was om de eigenaren bij te staan (vanwege ziekte). Krab aan de haven heeft fijne gerechtjes op een unieke locatie met uitzicht! Als je in de buurt bent zeker even langs gaan dus (zowel lunch als diner)!

7 comments:

 1. Beautiful photos!!! All look delicious!Your blog is lovely!!!! Would you like to follow each other on bloglovin' ? xxx
  Gleaming Spire * Bloglovin'

  ReplyDelete
 2. oh ik houd zo van vis en schaaldieren! dus Ɣlles op die foto's ziet er lekker uit! Ik ga de tip zeker onthouden =)

  ReplyDelete
 3. Alles ziet er goed uit op deze foto's! Dat wordt lastig kiezen dus;). Ik ben sowieso groot fan van vis en schaaldieren en het water liep me uit de mond toen ik de foto's zag, hmmmm.

  ReplyDelete
 4. Ziet er heel goed uit. Grappig, woon je daar in de buurt? Ik kwam vroeger vaak bij familie in Almere Haven.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, Ik woon in Almere Haven! Wat grappig. Nu kom je er niet meer?

   Delete
 5. Oh wow, dat ziet er geweldig uit! Heerlijk al die vis!

  ReplyDelete
 6. Oh god dit ziet er heerlijk uit, heb nu trek in vis! (ideaal met dit weer natuurlijk)

  ReplyDelete