September 17, 2013

BLOGGERSEVENT & HOTSPOT YOGHURT BARN

Bij velen in Utrecht is de Yoghurt Barn al een bekend begrip en vanaf twee september heeft Amsterdam met een vestiging in de Pijp, er ook een hotspot bij. De Yoghurt Barn is een nieuwe concept waar broodjes niet de hoofdrol spelen maar zoals de naam al doet vermoeden speelt yoghurt de hoofdrol. Je kunt hier terecht voor ontbijt (ze zijn vanaf 08:00 uur al open!) lunch, brunch, high tea en je kunt zelfs 's avonds langs komen of een picknick mand meenemen.

De Yoghurt Barn werkt samen met verantwoorden producten van merken zoals Bionade, biologisch zuivel uit de Weerribben (toevallig ben ik daar deze zomer geweest) en EARTH water. 

Maandag vond er, om de opening in Amsterdam te vieren, een event plaats voor bloggers en andere pers. Op dit evenement zijn we helemaal verwend met de lekkerste gebakjes, taartjes, yoghurtjes en smoothies. Het vriendelijke en leuke personeel heeft ons zeker niet verwaarloost! De eigenaar verklapte alsvast aan ons dat er een aantal herfstspecials uitkomen met superfoods. Er zijn er nu al een aantal maar binnenkort worden deze aangevuld met onder andere chiazaden. 

Er is keuze uit vijf soorten yoghurt namelijk magere yoghurt, boeren yoghurt, hangop, frozen yoghurt en soja yoghurt. Stel je eigen yoghurt samen met fruit, cruesli, chocola, noten en dressings of maak een keuze uit een van de specials.http://www.yoghurtbarn.nl/product/#specials Alsof er nog geen keuze genoeg is kun je ook een van de heerlijke theeën uitproberen. Ik geloof dat de notendroom favoriet is!

19 comments:

 1. Dat ziet er zo leuk uit! Hopelijk komen ze eens met een vestiging in Berlijn ;) Kan ik er ook gebruik van maken. Het klinkt heel lekker allemaal.

  ReplyDelete
 2. Aahhh hier heb ik al zo vaak fijne verhalen over gehoord. Wil er echt een keertje heen! Ziet er heerlijk uit allemaal.

  Liefs!
  Mariët

  http://www.yourinspirationblog.nl

  ReplyDelete
 3. Mmmmm, wil er graag een keer heen!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 4. Hier ga ik binnenkort ook een keer heen, ben heel benieuwd, ziet er iig veelbelovend uit!

  ReplyDelete
 5. Ik wil hier zo graag heen, ziet er echt top uit!!!
  el-eventh.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Ziet er lekker uit! Mooie foto's ook :)

  ReplyDelete
 7. Hi! Was érg leuk gister, en heel stom dat we je niet hebben herkend!

  ReplyDelete
 8. Ahhhh man ik kon niet, en het ziet er ZO LEKKER uit! Ik heb daar nu echt heel veel zin in, haha.

  ReplyDelete
 9. Leuk dat je daar was en wat ziet het er lekker uit!

  ReplyDelete
 10. Wat leuk dat je daar geweest bent! Ik had ook wel gewild, maar de dag, locatie en tijdstip kwamen helaas niet uit. Ziet er super leuk en vooral ook lekker uit allemaal! Ik zeg: doe ook maar een locatie hier in Enschede;) En dan ben ik er zeker bij haha!

  ReplyDelete
 11. Bij het zien van je foto's gaat m'n maag automatisch weer knorren! Zou zomaar een wekelijks event mogen worden :) Leuk je te leren kennen en ik hou je blog in de gaten!

  ReplyDelete
 12. Wat tof dat je er bij was! Wil er zeker een keertje heen; lijkt me heerlijk!

  ReplyDelete
 13. Heb ik je nou gewoon over het hoofd gezien? Leuke tent is het he.. ;)

  ReplyDelete
 14. Ziet er heerlijk uit! Krijg er spontaan trek van! x

  ReplyDelete
 15. Jum, ik weet waar ik zaterdag ontbijt!

  ReplyDelete
 16. Ik had een tijdje terug een bijeenkomst in Utrecht en ben speciaal vantevoren vroeger weg gegaan om bij Yoghurt Barn wat lekkers te halen. Was heerlijk! Ik wil een yoghurt met superfoods ook graag proberen, yum!

  ReplyDelete