December 28, 2013

2013 IN REIZEN

Nog maar zo weinig heb ik van de wereld gezien maar nu al kan ik zeggen dat de wereld moooooi is! Dit jaar ben ik veel weggeweest, zo vaak ben ik nog niet eerder op reis gegaan. Toch voelt het niet eens als veel. Misschien omdat mijn laatste trip in september was en mijn eerste aankomende trip 'pas' februari is. Goed misschien moet ik mijn tripjes beter over het jaar verdelen ;). Dit jaar pakte ik zes keer mijn koffer in.
Na mijn stageperiode vond ik wel dat ik een vakantie had verdiend. In februari ging ik een weekje skieen in Oostenrijk. We hadden slecht weer maar wat houd ik van de bergen en de sneeuw! Deze winter zou ik een jaar wintersport overslaan maar het begint toch alweer te kriebelen...
Dankzij mijn stage bij Thomas Cook kon ik goedkope vliegtickets kopen. Het moest wel binnen een korte periode en je kon alleen uit de weekaanbiedingen kiezen. Toen Faro voorbij kwam heb ik meteen twee vliegtickets gekocht en in maart vlogen we naar het prachtige Portugal. Het voordeel van het laagseizoen is de rust en de lage prijzen. We hebben de hele Algarve rond gereden, de mooiste stranden gezien, de lekkerste gerechten geproefd en ultiem genoten van het land. 
Vorig jaar bracht ik een bezoek aan Newcastle in de kou en met kerstsferen. Dit jaar mocht ik terug en met 30 graden is de stad heel anders. Vanwege het heerlijke weer zijn we een dagje naar de Engelse kust geweest. Nooit gedacht dat het zo mooi was!
In de zomer bezocht ik ook Maastricht. Het was wederom warm waardoor we overdags aan een meer lagen en 's avonds aten we op de romantische terrasjes. Ook zijn we een hele dag naar de SPA bovenop de Valkenburgse heuvels geweest. Een aanrader! Daarna zijn we in Drenthe nog meer tot rust gekomen.
Aan het eind van de zomer was het nog tijd voor een reisje. Ik bezocht het Italiaanse Eiland Sardinië  Ook al zo'n land met prachtige natuur en natuurlijk geweldig eten!

12 comments:

 1. Wat heb je veel leuke dingen gezien! Sardinië lijkt me een mooi eiland!

  ReplyDelete
 2. Dat zijn mooie reisjes! Ik ben dit jaar helemaal niet weg geweest helaas, vorig jaar wel een aantal stedentrips. Ook aankomend jaar zal er helaas niet veel tot de mogelijkheden behoren (ik ga verhuizen), maar hoop toch wel ergens een stedentripje.

  Sardinie lijkt me prachtig! Die foto van jou aan het water is ook geweldig :)

  ReplyDelete
 3. Fijn overzicht, toffe reizen heb je gemaakt! Portugal & Sardinië staan (naast zoveel plekken) nog steeds op mijn bucketlist, misschien volgend jaar :)

  ReplyDelete
 4. Leuke post en prachtige foto's!

  www.ocean-hearts.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Fijne foto's!
  Sardinië lijkt me ook ontzettend mooi. Zelf ben ik dit jaar naar Valencia, Italië (in de buurt van Venetië) en Thailand geweest. Helaas staat er komend jaar nog niks op de planning.

  Die foto van jou is ook heel mooi zo bij het water!

  ReplyDelete
 6. Klinkt als een fantastisch jaar in reizen, je hebt wel geboft met je stage hoor! Ik vind de foto´s ook oprecht mooi! Die met zonsondergang en dat stelletje lijkt net eentje uit zo´n magazine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Op die foto staan mijn vriend en ik! =D

   Delete
 7. De foto van jou in het water is zo mooi. Elke dag zo wakker worden teken ik voor! Geweldig reis jaar heb je gehad. Mooie dromen waargemaakt denk ik:)!?

  ReplyDelete
 8. Wat een geweldig reisjaar heb je gehad en echt hele mooie foto's! Vooral de eerste! Sardinië lijkt me ook heel mooi! En twijfel al een hele tijd over een minicruise richting New Castle met vriendlief, toch maar eens een keer echt doen :)

  ReplyDelete
 9. Wat een fijne reizen en prachtige foto's! Leuke bestemmingen ook, best verschillend. Portugal staat hier nog hoog op de wishlist, lijkt me echt prachtig!

  ReplyDelete
 10. Wat een heerlijk reisjaar! En wat een geweldige foto's. Portugal en Sardinie lijken me prachtig!

  ReplyDelete