January 08, 2014

WINTERSPORTBLOG

De een snapt er niks van en heeft er niks mee, de ander vind het helemaal geweldig. You love it, or hate it. Het mag duidelijk zijn dat ik een liefhebber ben. Dit winterseizoen dacht ik dat het wel prima was op een keertje wintersport over te slaan. Ik ga ten slotte ook naar Rome en wie weet komt er dit jaar qua reizen nog allemaal meer op mijn pad. Nu het wintersportseizoen is begonnen begin ik toch te twijfelen. Hoe en waarom zou ik een paar dagen sneeuw, bergen, de mooie uitzichten, het fijne skiën weerstaan?
Hoewel ik vorig jaar hooguit een uurtje zon heb gezien maar wel heeel veeel sneeuw en mist zou ik nu toch het liefst weer op mijn latten willen staan. 's Ochtend uitgebreid ontbijten. De hele dag skiën, warme chocolademelk of Gluwijn drinken. Het zonnentje dat er dan wel is voelen branden. Geen sneeuwhobbels, rustige pistes en liften. Aan het eind van de dag naar beneden skien en het liefst de sauna of het zwembad in duiken. Weer eten, naar bed en alles weer opnieuw. Ik ga toch eens kijken voor een fijne wintersport aanbieding!

13 comments:

 1. Ik sluit me helemaal bij je aan. We zouden een jaartje overslaan, maar het begint toch wel te kriebelen, en door jouw foto's nog meer ;)

  ReplyDelete
 2. Fijne foto's! Het is dat ik echt niet durf te skiën, anders zou ik zo op die latten springen na deze post ;)

  ReplyDelete
 3. Superleuke foto's! Ik ben al een paar jaar niet geweest, maar vind het altijd érg leuk. Heerlijk de hele dag in de sneeuw en zon en 's avonds met een wijntje en warme choco voor het vuur..

  ReplyDelete
 4. Mooooie foto's! Al ben ik nooit op wintersport geweest, ik vind het er fijn uit zien! Misschien ooit gewoon es doen? ;-)

  ReplyDelete
 5. Ah ik zit in precies dezelfde situatie als jij! Ook aan het twijfelen of ik dit jaar wel of niet weer ga skiën..Als ik deze foto's zie neigt m'n antwoord toch meer naar ja, haha:)

  ReplyDelete
 6. Prachtige foto's zeg! Zelf ben ik geen fan van het skieën maar het sfeertje daarentegen vind ik fantastisch!

  ReplyDelete
 7. Leuke foto's! Ik ben nog nooit op wintersportvakantie geweest, lijkt me niets voor mij eigenlijk.. (Maar ik kan het me wel voorstellen hoe gezellig het is)

  ReplyDelete
 8. Heerlijk hè wintersport! Ik ga als het goed is ook 3 dagen met mijn moeder. Nu ik je foto's zie heb ik nog veeeel meer zin om te gaan!

  ReplyDelete
 9. haha hoop voor je dat je een leuke aanbieding ziet! Ik ben dus iemand die er niets mee heeft, nooit op wintersport geweest, maar het trekt me echt niet. Alleen levert het de meest prachtige plaatjes op, dat dan wel;)

  ReplyDelete
 10. Ik krijg echt zin om ook op wintersport te gaan door je mooie foto's! Zit er dit jaar helaas niet in :(

  ReplyDelete
 11. Ik ben ook een echte wintersport fan! Helaas slaan wij dit jaar ook een keertje over :(

  ReplyDelete
 12. Ik ben dus nog nooit op wintersport geweest.... Kuch. Dus, euhm, tja... Misschien maar eens proberen. Of gewoon lekker naar Italië in de zomer ;-)

  ReplyDelete
 13. Ik ken het probleem! Ik heb ook wel zoiets van, doen? Maar NYC was duur en ik wil dit jaar ook weer ver weg en surfen, zucht, keuze's keuze's. P.s. miss lijkt het je leuk om Girl on Skies te zijn op Style Spy? Send me pm if you want to. Nieke was het hier ook: http://stylespy.nl/girl-on-skies-nieke-tebeest/

  ReplyDelete