January 14, 2014

VAKANTIEBEURS 2014

Een keer per jaar, altijd in de winter wanneer iedereen gaat kijken naar de reisplannen voor het komende jaar vindt een van leukste evenementen voor reizigers plaats. De vakantiebeurs is elk jaar in de jaarbeurs in Utrecht en lijkt als maar groter en uitgebreiden te worden waardoor kiezen nog moeilijker wordt. Het leukst vind ik altijd de reisorganisaties die helemaal over de top gaan qua aankleding. Bijvoorbeeld bij Djoser of Fox reizen heb je meteen het gevoel je in het desbetreffende land te bevinden. Heerlijk!

Vandaag was de eerste dag van de vakantiebeurs waar ik naar toe ben geweest. Leuk om veel medebloggers (weer) te zien en nieuwe contacten te leggen. De mooiste reisbestemmingen vond ik zelf Afrika en Azië en mijn bucketlist is weer aangevuld. Je zag ook vooral veel 'Clamping' terug komen en veel reizen gericht op natuur en cultuur! Past helemaal in mijn straatje. 

De vakantiebeurs is nog tot en met zondag 19 januari en vanaf woensdag voor iedereen toegankelijk. De moeite waard om te gaan kijken en reisinspiratie op te doen.
http://www.vakantiebeurs.nl

13 comments:

 1. Wat een gezelligheid! Helaas die hard leren voor tentamens hier, dat wordt dus aftellen tot volgend jaar ;)

  ReplyDelete
 2. Super leuk, in België is ze ook ergens één van dees, na het autosalon wss :)

  ReplyDelete
 3. Wat ziet het er allemaal mooi uit! Krijg meteen weer zin om op vakantie te gaan!

  ReplyDelete
 4. Oooh het ziet er weer geweldig leuk uit! Too bad dat ik moet werken deze dagen. En al toffe ideeen opgedaan voor nieuwe reizen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Te veel!
   Ik wil naar Vietnam & Laos, op safari in Tanzania en een yoga/surf vakantie in Costa Rica!

   Delete
  2. Over Laos gooien wij binnenkort een blog online. Ter inspiratie :)
   Leuk om kennis met je te mogen maken. Tot de volgende keer!

   Delete
 5. Wat heb je leuke foto's gemaakt!
  Ik zit ook meteen weer bómvol inspiratie!

  ReplyDelete
 6. Jammer dat ik inderdaad ook opgesloten zit om m'n tentamens te leren. Ziet er weer heel erg leuk en gezellig uit! Goed dat je dan nieuwe inspiratie op doet, was ook voor mij goed geweest. En voor m'n vriend, hij denkt nog steeds dat je in Azië wordt opgegeten ofzo en wil daar niet naartoe. Wacht maar, ik krijg 'm nog wel zo ver!

  ReplyDelete
 7. Leuk je gezien te hebben! Mooie foto;s

  ReplyDelete
 8. Ziet er mega leuk uit! Wij zijn ook al aan het plannen naar waar wij op vakantie gaan deze zomer :) PS: ik heb je genomineerd voor de Liebster Award op mijn blog!

  ReplyDelete
 9. Ik baalde enorm dat ik niet kon komen! Weer een kans om je eens te ontmoeten gemist, jammer! Wel fijne foto's voor de sfeerimpressie gemaakt, leuk:D!

  ReplyDelete
 10. Mooie foto's! Jammer dat ik je niet getroffen heb. Hopelijk een andere x dan!

  ReplyDelete
 11. Gave foto;s, mooie kleuren. Ik ben er niet geweest, maar NYC was natuurlijk veel toffer ;-)

  ReplyDelete