January 17, 2014

VINNIES DELI

Veel 'foodies' zullen wel eerder van deze ontbijt/lunch plek gehoord hebben. Vinnies Deli is (in elk geval bij mij) bekend geworden door het boek 'The Culy way of life'. Vinnies Deli had al eerder mijn aandacht getrokken maar het was er nog nooit van gekomen er eens heen gegaan. Nu dus wel.

Wat het meest aanspreekt is de menukaart. Op de kaart staan niet de standaard broodjes maar juist verrasende combinaties maar ook salades met bijvoorbeeld linzen of quinoa. Wat helemaal bekend is, is de brownie met salted caramel (die overigens vanaf maandag met amandelmeel wordt gemaakt en dus glutenvrij is!) Hij was goddelijk! Ook nam ik de aubergine met botermelk en granaatappelpitjes. Ik proefde ook de linzensalade en alles was heerlijk. Een keuze maken was lastig, er staan zoveel lekkers op de kaart. En alles biologisch en van de beste kwaliteit.
Vinnies Deli zit in het centrum van Amsterdam aan de Haarlemmerstraat  en is klein maar sfeervol met vintage meubels. En alles is ook te koop! Rond lunchtijd zat het wel helemaal vol maar daarna werd het rustiger. Ga dus wat later als je verzekerd wilt zijn van een plekje. 

Vinnies Deli
Haarlemmerstraat 46-h
Vinniesdeli.nl

7 comments:

 1. Ik heb er wel eens van gehoord, maar ben er nog nooit geweest. Must do zoals ik het zie en lees. En omg die brownieeeee!

  ReplyDelete
 2. Staat ook hoog op mijn verlanglijstje bij een volgend bezoekje aan Amsterdam! En ik ben ook heel benieuwd naar de aubergine en brownie.

  ReplyDelete
 3. Ziet er leuk uit!
  Heb het al eens voorbij zien komen inderdaad, maar woon er zelf helaas niet in de buurt.

  ReplyDelete
 4. Hier wil ik ook nog eens langsgaan. Lijkt me erg leuk en lekker!

  ReplyDelete
 5. Ik zie het ook vaak voorbij komen op Instagram bij Monique haha ;) Helaas woon ik niet in de buurt om het uit te proberen.. Maar ziet er heerlijk uit! PS ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, ookal heb je meer volgers ik vond dat je het verdiend had ! :)

  ReplyDelete
 6. Dat ziet er echt te lekker uit! Ook maar eens heen gaan :)

  ReplyDelete
 7. Ik ken het! Ze serveren erg lekker eten met inderdaad verrassende combinaties. Een goede trend dat restaurants steeds vaker biologisch en echt gezonde producten op de kaart zetten.

  Leuk artikel!

  ReplyDelete