February 02, 2014

WESTCORD HOTEL LEEUWARDEN

Uitgebreid ontbijten met een uitzicht als dit? Dan kan mijn dag niet meer stuk! Vrijdag at ik bij sterrenrestaurant Élevé in Leeuwarden. We genoten van een vier gangen menu met wijnarrangement. Nou zit Leeuwarden ook niet helemaal om de hoek dus besloten we om maar gelijk in het hotel waarin het restaurant zit te blijven slapen. Maar goed ook want dat het eten hadden we geen puf meer om meer te doen dan met de lift een paar verdiepingen naar beneden te gaan en in onze grote zachte bed te rollen. Over het eten bij Élevé laat ik van de week meer zien!
Eerder was ik bij het Westcord Fashion hotel in Amsterdam geweest waar ik een rondleiding heb gehad. Meteen was duidelijk dat Westcord voor luze en kwaliteit gaat. Ook in Leeuwarden en in de andere vestigingen zijn de kamer van de hotels heel mooi ingericht. De hotels zijn op de zakelijke branche gericht wat ik terug ziet komen: er zijn bijvoorbeeld vergaderruimtes en gratis Wi-fi. De slaapkamers zijn enorm ruim en ook door de vele grote spiegels voelt de ruimte nog groter aan. Het bed en de badkamer vond ik het mooist. Het bed is groot met dikke kussens waar ik van houd en de douche in de badkamer is ruim. En kijk hoe mooi de wasbak is!

Zonder een goed ontbijt is een hotel nergens maar gelukkig was ook het ontbijt super. Poffertjes, worstjes, verse (chocolade)boordjes, yoghurt, ei, fruit en sapjes. Het restaurant is op de elfde verdieping waardoor je een mooi uitzicht hebt over de stad.

1 comment: