May 09, 2013

Aquavite Naarden


De Heerlijk 10-daagse zijn weer van start wat betekend dat je voor een spotprijsje 'heerlijk' kunt eten! Een paar keer per jaar worden er verschillende restaurantacties georganiseerd zoals de sterrenrestaurantweek, de vegatarische restaurantweek etc. Je kunt dan voor een goedkopere prijs dan normaal bij restaurants en sterrenrestaurants eten. Dit keer at ik bij een prachtig restaurant in Naarden. Het stadje vind ik sowieso erg mooi en restaurant Acquavite zit echt op een toplocatie. Het restaurant zit in de oude-vestigingsmuur en is erg mooi ingericht. Alleen al voor de locatie is het de moeite waard een keer langs te gaan. Het eten is daarnaast ook prima. Geen sterrenkwaliteit maar je betaald dan ook minder en het restaurant heeft dan ook geen ster. Het restaurant is zeker wel beter dan gemiddeld. 

Het menukaart is gevarieerd en de borden zijn heel mooi opgemaakt. Het oog wil ook wat natuurlijk ;). Een restaurant is voor mij 'goed' als de desserts ook goed zijn, en dat was zeker het geval bij Acquavite. Het restaurant heeft meer te bieden dan een standaard crème brulee maar komt met bijzondere smaken zoals het dessert van amandelijs, geglaceerde druif en een appelgebakje. 

Food   
Ambiance    ★★
Service  
Price   

restaurantacquavite.nl

8 comments:

 1. wauw, ziet er echt lekker uit joh !

  ReplyDelete
 2. Ziet er super lekker uit hoor! Leuk zo'n week waarin je lekker kan genieten van al dat lekkere eten:)

  ReplyDelete
 3. Hmmmm ziet er echt onwijs lekker uit!

  ReplyDelete
 4. Wat fijn te weten dat deze week is aangebroken, wist ik helemaal niet! Het eten ziet er zeer smakelijk maar ook prachtig uit. Goed restaurant gekozen;)!

  ReplyDelete
 5. Haha nou het dessert zie er zeker goed uit, Loving this place!

  ReplyDelete