May 07, 2013

UNDERWATERSHOTS

De onderwaterwereld vind ik een bijzondere 'andere' wereld. Onder water hoor je geen irritante geluiden en lijkt alles heel rustig en gemoedelijk. Als je wel eens gedoken of gesnorkeld hebt kun je hier vast over meepraten! Er zijn vaak prachtige dieren en planten  te vinden dus je zult je ook niet snel vervelen. Toch vind ik 'onderwater' ook wat engs hebben (als je te diep gaat, of duiken vind ik een beetje eng of haaien!?). In elk geval houdt dat me toch niet tegen deze wereld te ontdekken! Deze foto's heb ik in Griekenland gemaakt. Duiken en snorkelen bij Curacao of Australië staat nog hoog op mijn 'Bucketlist'!

16 comments:

 1. Gaaf zeg, lijkt me erg mooi om te zien! x

  ReplyDelete
 2. prachtige foto's, mag ik vragen met wat voor een onderwatercamera je ze gemaakt heb? xx

  www.cestlamode.nl

  ReplyDelete
 3. Oh, wat krijg ik hierdoor zin in de zomer!

  ReplyDelete
 4. Wauw wat mooi! Heb je die met een speciale onderwatercamera gemaakt?

  ReplyDelete
 5. Hele mooie foto's! Ik vind die onderwatercamera's altijd zo leuk

  ReplyDelete
 6. In Australië snorkelen is echt prachtig! Moet je doen. Ik heb hetzelfde, vind het fascinerend, maar eng tegelijk. Inderdaad, die haaien >_<

  ReplyDelete
 7. Gave foto's ! Ik wil later ook heel graag snorkelen in Australië !

  ReplyDelete
 8. Ik heb ook van die gave onderwater foto´s uit OZ, echt tof! Die van jou zien er ook mooi uit :)

  ReplyDelete
 9. Leuk! Ik vind onderwaterfoto's ook zo mooi! Heb ook gesnorkeld op Kreta en keek m'n ogen uit haha!

  http://www.anotherfashionlover.nl

  ReplyDelete
 10. Wat een toffe foto's! Met welke camera heb je deze foto's gemaakt? Een dure of een wegwerp onderwater camera? Echt super tof onderwater foto's!

  ReplyDelete
  Replies
  1. De foto's zijn met een normale, redelijk goedkope (Australische) camera gemaakt. Hij kan zowel voor onder als bovenwater!

   Delete
 11. Ja herkenbaar! Ik ben best bang voor de zee, toen ik op vakantie ging naar Curacao wist ik ook niet of ik wel echt de zee in zou durven. Toch gegaan en voor het eerst gesnorkeld, uren later kwamen we het water pas uit (ik natuurlijk m'n hele achterkant verbrand). Prachtig! Krijg je geen genoeg van!

  ReplyDelete
 12. Gaaaf! Ik ben zooo blij dat ik op Curaçao mijn angst heb overwonnen en heb durven snorkelen, ik vind het nu geweldig :D

  ReplyDelete