May 05, 2013

DONNA HAY - SIMPLE DINNERS

Lekker eten, gezond eten, gezellig eten maar vaak hebben we ook weinig tijd. Jamie kwam hierom al met zijn 30 en 15 minute meals. Maar Donna Hay kan er ook wat van! Haar boek 'Simple Dinners' komt met pure en mooie gerechten die iedereen (snel) kan maken. Het boek is zo ingedeeld dat je per foodie kunt kijken welk je gerecht je kunt maken. Handig! En het mooiste; er is zelfs een hoofdstuk chocola met goddelijke recepten! 

In het boek staan 'basic' gerechten maar Donna weet er sowieso altijd een feest van te maken. Bij het zien van deze foto's loopt het water je toch al in de mond? Daarnaast geeft ze ook handige tips en trucs voor foodies. Eerder schreef ze ook het boek Fast, Fresh, Simple. Ik ben in elk geval fan ;)

9 comments:

 1. Lijkt me een heel handig boek met lekkere recepten! :) Ik ben benieuwd!

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's staan er in! Lijkt me een fijn boek :)

  ReplyDelete
 3. Ik ben echt fan van Donna Hay! Hoe makkelijk zij alles maakt en de 'schone' manier waarop zij werkt is heerlijk om naar te kijken. Het boekt ziet er prachtig uit!

  ReplyDelete
 4. Wat een handig boek zeg! Ziet er erg mooi uit, leuke recepten :)

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtig boek lijkt me dat. IK hoor veel positieve verhalen, lijkt me een fijn boek om in de kast te hebben (en te proberen natuurlijk!)

  ReplyDelete
 6. Dat ziet eruit als een heel mooi boek!

  ReplyDelete
 7. Ik kende het boek nog niet. Ziet er prachtig en heerlijk uit!

  ReplyDelete
 8. Ik ben ook een groot fan! Heb haar boek Fast, fresh, simple: wordt er vaak bij gepakt!

  ReplyDelete