December 09, 2013

LONDEN IN STIJL (BOEK)

Een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom: deze reisgids Londen in Stijl. Zelf ben ik nog niet in Londen geweest en concrete plannen om er binnenkort naar toe te gaan zijn er helaas ook nog niet. Toch heb ik gekozen voor dit boek (Dank Verkeersbureaus!) omdat de afbeeldingen in het boek geweldig zijn! Je vind in het boek de hipste adres, hotelletjes, restaurantjes, markten, winkels etc. etc. De fotografie in het boek spreekt me enorm aan. De mooiste foodfoto's maar ook inspirerede interieur foto's. In het boek staan 150 hotspots verspreid over 295 pagina's. Onder andere te bestellen bij Kosmosuitgevers en te koop bij de betere boekhandels voor 19.95.

8 comments:

 1. Prachtig boekje! Dan wil je toch gelijk een ticket boeken richting de andere kant van de Noordzee ;)

  ReplyDelete
 2. Ik heb 'm ook. Binnenkort komt er ook een post over online :) Mooie gids is het hè? Ik moet toch ook maar eens naar Londen terug binnenkort! (En dan nu ECHT, want dat roep ik al jaren)

  ReplyDelete
 3. Gaaf issie hé? Heb je ook meteen zin om weg te gaan?

  ReplyDelete
 4. Ziet er super leuk uit! Daar kan je vast een hoop leuke dingen uit halen :D

  ReplyDelete
 5. Oeeh deze reisgids kende ik helemaal niet! Wat leuk. Ik ben nou 2 keer in London geweest, deze de volgende keer maar meenemen :)

  ReplyDelete
 6. Ik zag dit boek al op Google Plus voorbij komen. Hij ziet er echt heel erg mooi uit, supertof! Zo'n sfeerboek als deze ga ik ook zeker eens kopen als voorbereiding voor een toffe trip!

  ReplyDelete
 7. Waaauwwww, wat istie moooi! Ik krijg er kriebels van, haha! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  ReplyDelete
 8. wauw ziet er tof uit! erg mooi ook in elkaar gezet!
  liefs, x

  ReplyDelete